» De commissies

Binnen de vereniging zijn diverse commissies actief om de vereniging in goeie banen te leiden. Streven van het hoofdbestuur is dat de diverse commissies zelfstandig hun verantwoordelijkheden oppakken. In de meeste commissies zit wel een lid van het hoofdbestuur. Dit zorgt voor korte lijnen tussen het hoofdbestuur en de betreffende commissie.

Commissie In-/externe zaken / Public relations

De PR-commissie legt of onderhoud de contacten met sponsoren en regelt de aanschaf van de tenues, dat reclameborden worden aangemaakt enz. In 2005 werd besloten om de traditionele clubkleuren rood/groen weer te verwerken in de tenues van alle elftallen. Vandaag de dag spelen alle teams weer in deze originele clubkleuren.

Het is belangrijk dat elk initiatief of aanbod tot sponsoring op welke wijze dan ook gecommuniceerd wordt met deze commissie. Alleen dan kunnen we zorg dragen voor een uniforme presentatie van onze vereniging.

De commissie bestaat uit Henk Visscher, Raymond Assen, Henk Herbers en Richard Nijenstein.

Commissie Onderhoud accommodatie en Materialen

Deze commissie zorgt ervoor dat alles wat we zien en gebruiken op ons sportparkt tiptop in orde is, dit varieert van het groenonderhoud tot en met de ballen die op de trainingen gebruikt worden.

Dit betekent niet dat deze personen dat helemaal alleen doen. Dat ons sportpark er elke week weer netjes en verzorgd uitziet hebben we bijvoorbeeld te danken aan de "vrijdagmiddagploeg". Een groep van vrijwilligers die het groen onderhouden, de lijnen kalken, klein onderhoud uitvoeren aan onze accommodatie en nog veel meer. Daarnaast is deze commissie het aanspreekpunt als er materialen aangeschaft of vervangen moeten worden.

Groot onderhoud aan de sportvelden/kleedkamers wordt uitgevoerd door de gemeente Emmen. Dit betreft bijvoorbeeld het inzaaien/maaien van de grasvelden.

De commissie bestaat uit George Scherpen, Johny Berens en Tonnie Buter.

Commissie Seniorenzaken
Deze commissie houdt zich bezig met alle voorkomende zaken rondom de elftallen. Dit betreft de elftalindeling voorafgaand aan het seizoen maar ook gedurende het seizoen. Zij hebben regelmatig contact met de leiders van de seniorenelftallen hierover.

De commissie bestaat uit Peter Striper, Henk Herbers, Rene Schwieters en Tonnie Buter.

Commissie Kantinezaken
Deze commissie houdt zich bezig met alles wat in de kantine gebeuren moet. Dit varieert van het maken van het kantinerooster (wie, moet wanneer kantinedienst draaien) tot en met de inkoop van artikelen.

De commissie bestaat uit Bennie Conen, George Scherpen en Fokke Tienstra

Commissie Scheidsrechterzaken
De commissie ondersteunt en stuurt de verenigingsscheidsrechters en aan en deelt ze in bij thuiswedstrijden. Er worden thema-avonden georganiseerd om de spelregels “bij te schaven” en om nieuwe scheidsrechters te werven.

De scheidsrechterscommissie bestaat uit Raymond Assen, Rene Schwieters, Jeroen Schwieters en Herman Wesseling.

Programma VVS