Competitie informatie SJO SWB MO15-1

De MO15-1 speelt onder de vlag van SWB.

Meidenvoetbal is HOT: ‘Een boost voor je zelfvertrouwen’. Zo ook bij SWB MO15

Sinds vorig seizoen (2016-2017) hebben we ook een meisjesteam binnen de SWB combinatie.

Het was even aftasten wat dit zou gaan worden. Nu een jaar verder kunnen we terugkijken op een geweldig goed seizoen, zowel sportief gezien als op het nippertje geen kampioenschap in de laatste competitiewedstrijd. Op basis van punten geen kampioen maar als SWB MO 15 team mogen we best zeggen dat we het als team prima hebben gedaan en dat ze zich als team een kampioen mogen noemen!

De eerste wedstrijd als SWB MO15 was meteen een bekerwedstrijd die meteen werd gewonnen. De bekerronde zijn we als beste doorgekomen maar helaas in de eerste knock-out ronde werden we, ondanks goede tegenstand, helaas uitgeschakeld tegen het twee klassen hoger spelende BDE MO15. In de najaars-competitie konden we goed meekomen. Naarmate deze competitie vorderde ging het steeds beter en wenden de meiden steeds beter aan elkaar. Eigenlijk had de competitie in de winter door moeten gaan, dan hadden we de stijgende lijn die er in zat door kunnen zetten. Na de winterstop was het dus weer even wennen, maar uiteindelijk hadden we de mogelijkheid om in de laatste wedstrijd zelfs nog kampioen te worden.

Nu staan we weer aan het begin van een nieuw (tweede) seizoen. De competitie indeling levert in ieder geval minder reiskilometers op dan vorig jaar. Dus dat hebben we al gewonnen. Nu de punten nog. Het team blijft compleet met 2 nieuwe meisjes uit de D-junioren van Schoonebeek. De meiden zijn allemaal gemotiveerd  en erop gebrand om weer te kunnen voetballen. Hoe kan het ook anders. Met de Oranjeleeuwinnen als Europees kampioen in eigen land als grote voorbeeld, zal dit een positieve boost geven op het meidenvoetbal. En met dit team enthousiaste meiden dat steeds meer zelfvertrouwen krijgt in wat ze zelf kunnen, zijn we er positief van overtuigd dat ze zo nog een flink aantal jaren samen vooruit kunnen en nog heel wat progressie kunnen boeken.

We gaan weer voor een goed seizoen en dat we naast de trouwe supporters nog veel nieuwe supporters mogen verwelkomen die de meiden komen aanmoedigen bij hun wedstrijden!

Selectie SJO SWB MO15-1

Seizoen 2017/2018

Kuipers en Koers

Tenue Sponsor