» Scheidsrechters in het zonnetje

v.v. Schoonebeek schenkt aandacht aan “de Week van de Scheidsrechter”

‘De week van de scheidsrechter’ biedt je vereniging en/of team een mooie gelegenheid om alle scheidsrechters eens in het zonnetje te zetten. Ze zetten zich vaak belangeloos in voor de sport en vereniging en daar mogen ze best eens voor beloond worden.

VV Schoonebeek heeft hun scheidsrechters ook in het zonnetje gezet. De scheidsrechters werden niet vlak voor de wedstrijd op het veld in het zonnetje gezet, maar werden zaterdagavond 14 oktober jl. uitgenodigd in de kantine voor een gezellig samenzijn onder het genot van een borrel. Door omstandigheden waren niet alle scheidsrechters aanwezig.

Er werd waardering uitgesproken namens het bestuur door Henk Herbers. Hij roemde met name de inzet van de arbiters. In deze tijd waarin het steeds moeilijker wordt om vrijwilligers te vinden, is het bij de scheidsrechters binnen de vereniging niet anders. Helaas komt het dan steeds neer op een klein groepje scheidsrechters die bijna elk weekend een wedstrijd fluiten. Gelukkig heeft de vereniging een aantal jonge arbiters die het een leuke hobby vinden en zich in willen gaan zetten voor de vereniging. Wie de jeugd heeft, heeft…… Een aantal van hen volgt de komende maanden een cursus “verenigingsscheidsrechter” bij sc Angelslo.

Na de lovende woorden werden de scheidsrechter getrakteerd op een attentie. En natuurlijk werd er een foto gemaakt van de arbiters die aanwezig waren. De scheidsrechters die verhinderd waren houden de attentie nog tegoed.

Scheidsrechters allemaal bedankt !

Vragen en/of opmerkingen over de website? Mail het naar webmaster@vvschoonebeek.nl!