» Vrijwilligers

Binnen onze vereniging hebben we gelukkig veel vrijwilligers die helpen onze voetbalvereniging draaiende te houden. Gelukkig maar, want zonder vrijwilligers kan er niet gevoetbald worden! We proberen we onze vrijwilligers zoveel mogelijk te ondersteunen. Dit kan zijn door het organiseren van informatieavonden, mogelijkheden tot volgen van cursussen etc. Jaarlijks bedanken we alle vrijwilligers door ze uit te nodigen voor de medewerkersdag. Dit is een gezellige dag waarbij de organisatie meestal een fietspuzzeltocht uitzet. Ook wordt gezorgd voor een hapje en drankje.

Vaak zoeken we nog wel mensen voor bepaalde taken binnen onze vereniging. Kunnen we bijvoorbeeld voor een team geen begeleiding (trainer/leider) vinden dan kan dit team helaas niet voetballen.

Heeft u vragen of wilt u iets betekenen voor onze vereniging neem dan contact op met iemand van het hoofd- of jeugdbestuur. U kunt ook een e-mail sturen naar
info@vvschoonebeek.nl of jeugd@vvschoonebeek.nl

Programma VVS