» Lid worden?

We willen graag dat je lid wordt van onze voetbalvereniging. Kinderen mogen daarom vier keer op proef meetrainen voordat ze echt “op voetbal gaan”. Ze kunnen lid worden zodra ze 5 jaar oud zijn.

Als je lid wilt worden dan kun je hier het aanmeldingsformulier downloaden. Je kunt het ook aanvragen bij onze secretaris Henk Herbers. Het formulier moet volledig worden ingevuld anders kunnen we het niet in behandeling nemen. Het heeft de voorkeur om het formulier persoonlijk in te leveren bij de voetbalvereniging.

Op het formulier is een apart stuk opgenomen over het vervullen van taken binnen de vereniging. We zijn hiertoe gedwongen omdat er onvoldoende mensen zijn die zich vrijwillig aanbieden om binnen de voetbalvereniging bepaalde taken uit te voeren.

Wil je overstappen van een andere vereniging naar v.v Schoonebeek dan moet de aanvraag voor 1 juni bij de KNVB binnen zijn.

Beëindigen lidmaatschap
Het lidmaatschap kan alleen schriftelijk opgezegd worden.

De contributie bedraagt:

Contributie per maand

Senioren en dames vanaf 18 jaar

€ 11,00

Senioren 7 tegen 7

€ 6,75

A-junioren

€ 6,50

B- en C-junioren

€ 5,50

D – E – F-pupillen

€ 5,00

Steunende leden

€ 6,00

De bijdrage in de waskosten is €2,25 per maand en de partner van een steunend lid heeft vrije toegang bij thuiswedstrijden.

Programma VVS