» Schoonebeek Weiteveense Boys (SWB)

Door schommelingen in het aantal jeugdleden hetgeen ook voorkwam bij buurvereniging Weiteveense Boys, wisselden beide verenigingen in 1999 van gedachten om te spreken over samenwerking met als doel om de jeugd aan het voetballen te houden. De visies over de mate van samenwerking verschilden aanvankelijk maar op 20 mei 2003 werd het samenwerkingsverband onder de naam SWB ondertekend. De A-, B en C junioren spelen onder de vlag van SWB.

Voor het reilen en zeilen van SWB is een aparte commissie in het leven geroepen. Deze commissie houdt zich vooral bezig met de indeling van de teams en het kader erom heen. In de commissie zit van beide verenigingen een persoon die het aanspreekpunt zijn bij hun eigen vereniging voor spelers, trainers, leiders, ouders, etc.

Programma SWB