» Co- en Subsponsoren

Co-sponsor:
Bouwbedrijf Striper & Zn. bv. is sinds haar oprichting uitgegroeid van een dorpsaannemer tot een veelzijdig, modern bouwbedrijf met veel specialiteiten met name woningbouw.


Bouwbedrijf Striper & Zn. bv houdt zich o.a. bezig met de bouw van woningen (vrijstaand, twee onder één kap), verbouwingen, renovatie, restauratie, kortom alle bouwkundige activiteiten die de markt vraagt.  De uit te voeren projecten worden door een vaste bouwploeg (timmerwerk / stelwerk / metselwerk enz.) van bouwbedrijf Striper & Zn. bv uitgevoerd zodat er tijdens de bouw snel overlegd en uitgevoerd kan worden.

Moderne technologie in combinatie met ouderwets vakmanschap staat garant voor de juiste uitvoering van de opdrachten!


 
Subsponsoren:
 
Bouwbedrijf herbers B.V.Bouwbedrijf Herbers BV. Heeft al meer dan 30 jaar ervaring en is een van de weinige nog traditioneel bouwende aannemers in Drenthe. Bij ons bedrijf staat het vakmanschap nog écht bovenaan en dat ziet u terug in onze diverse projecten.
Wij realiseren voor u uw droomhuis zoals u dat wilt. Van tekening tot cascobouw en van ruwe schets tot Turn-Key projecten. Voor alle soorten bouwprojecten, verbouw, nieuwbouw of onderhoud, bent u bij ons aan het juiste adres.

Tischlerei Olthoff

 Kunststofprofielen van VEKA bieden veel praktische voordelen maar het ziet er ook oogstrelend uit. Met VEKA profielen worden woningen voorzien van een eigen gezicht, VEKA bied overal oplossingen voor! VEKA profielen zijn bijzonder duurzaam, vormvast en onwrikbaar. 
Wij leveren deuren, kozijnen, overkappingen, serres, rolluiken, dakkapellen en dit alles in kunststof van het merk VEKA.


APS Autoparts

 

APS Autoparts levert kwalitatief hoogwaardige auto-onderdelen met fabrieksgarantie en is gespecialiseerd in het leveren van onderdelen voor de Aziatische en Europese automerken aan bedrijven en particulieren. Er is
een online-winkel met meer dan 100.000 artikelen voor heel veel autotypes die geleverd worden tegen een aantrekkelijke prijs.

APS Autoparts is te vinden op www.apsautoparts.nl en aan de Henry Hudsonstraat 19, 7825 AG Emmen, telefoonnummer 0591 39 00 84.


Slim


Slim is een supermarkt leerbedrijf, die in sept 2007 is gestart in samenwerking met het Drenthe College Emmen cluster Handel en Commercie. Doelstelling is voor jongeren van niveau 1 en 2 een goede stage plek te creeëren, daar het voor deze leerlingen moeilijk is een stageplek vast te houden. Wij proberen met deze opzet jongeren ervaring op te laten doen binnen de gehele supermarkt branche, van kassa tot agf, brood enz.


Kamps Las- en Montagebedrijf

Onze werkzaamheden betreffen montagewerken, demontagewerken en laswerken voornamelijk in de kassenbouw. Wij zien elke opdracht, groot of klein, als een uitdaging. Door onze energieke en efficiënte aanpak kunnen wij ons meten met de grote concurrenten in deze branche. Wij bieden kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wij zijn te bereiken op 0524 - 541993.


 


Bohr Instrument Services

 

Bohr Instrument Services is een leverancier van (explosieveilige) instrumentatie en data acquisitie systemen om boorprocessen veilig en efficiënt te laten verlopen.

Bohr Instrument Services B.V. gevestigd te Veenoord en opgericht in 1985, levert een uitgebreide pakket aan services voor de olie en gas industrie. Reparatie, kalibratie en certificering van druk recorders en meters, installatie en onderhoud van instrumentatie voor boorinstallaties, zoals sensoren, omvormers, data acquisitie systemen en andere instrumentatie die gebruikt wordt in de olie en gas industrie. Instrumentatie zoals gasmeetsystemen, camera systemen en ankerlijn bewakingssystemen. 

 
Foto's
DSC_6475.jpg
Programma VVS

Sponsoren
Banner