» Eresponsor


Blancke Metaalbewerking B.V. is 30 jaar hoofdsponsor geweest van v.v Schoonebeek.

Blancke Metaalbewerking B.V. is een middelgrote onderneming, gevestigd in Schoonebeek en bestaat uit ca. 50 medewerkers. Het bedrijf is opgericht in 1903 als smederij en heeft zich na verloop van tijd gericht op constructie, tank- en apparatenbouw, reparatie/revisie en machinale bewerkingen.

Blancke Metaalbewerking staat voor kwaliteit en innovatie waarbij snel en flexibel kan worden ingespeeld op de wensen van de opdrachtgevers. Alle activiteiten worden uitgevoerd conform het geïntegreerde Kwaliteits-, Arbo- en Milieuzorgsysteem. Dit zorgsysteem is samengesteld op basis van NEN-EN-ISO 9001, VCA* en HP/0.

Opdrachten worden snel en accuraat voor de productieafdelingen uitgewerkt m.b.v. moderne software, zoals een 3D CAD- en productiebesturingssysteem.Voor de productie beschikt Blancke Metaalbewerking over gekwalificeerd en ervaren personeel en een modern geoutilleerde werkplaats.

Voor werkzaamheden op locatie zijn een aantal compleet ingerichte servicewagens aanwezig. Onze producten worden, indien van toepassing, ontworpen, gefabriceerd en gekeurd onder toezicht van diverse keuringinstanties, zoals Lloyds Register, TÜV, Bureau Veritas etc.

Alle producten ondergaan een strenge kwaliteitscontrole en worden indien vereist voorzien van een CE-markering.

 

 

 
Foto's
DSC_6506.jpg
Programma VVS

Sponsoren
Banner