» Organisatie

De voetbalvereniging Schoonebeek is opgericht op 15 september 1930 en telt op dit moment ongeveer 400 leden en is daarmee de grootste vereniging van Nieuw Schoonebeek. Onze vereniging heeft 4 senioren-elftallen, twee vrouwenteams, onder de vlag van een samenwerkingsverband met Weiteveense Boys A-, B- en C-junioren en de D-pupillen, twee E-pupillen teams en twee F-pupillenteams voetballen voor v.v. Schoonebeek.

Wekelijks zijn veel vrijwilligers bezig om op allerlei gebieden de voetbalvereniging draaiende te houden. Dit kan op het veld zijn door speler(tjes) te trainen en te begeleiden, maar ook naast het veld door bijvoorbeeld kantinediensten te draaien, ons sportpark te onderhouden en wedstrijdzaken te coördineren.

Het hoofdbestuur, jeugdbestuur en diverse commissies zorgen ervoor om dit alles organisatorisch in goede banen te leiden.

Programma VVS